Recensies

Hieronder vind u een greep uit onze recensies.


Veranda Harskamp. Medio september 2017

 

In samenwerking met Berg houtbouw is deze mooie veranda gerealiseerd. Hierbij mochten wij deze veranda voorzien van een passende elektrotechnische installatie. Hierbij hebben wij gebruik gemaakt van antraciet schakelmateriaal  en extra kleine led spots om zo alles in dezelfde stijl te houden.

 

 


Badkamer Amersfoort. Medio oktober 2017 

 

 

In deze badkamer in Amersfoort hebben wij zorg gedragen voor de elektrotechnische installatie. Hierbij is alle verlichting voorzien van led. De radiator in deze badkamer is vervangen voor elektrische vloerverwarming.

 Veranda met berging Arnhem. Medio december 2017

 

In samenwerking met Van den Berg houtbouw is deze fuctionele veranda gerealiseerd. Wij mochten veranda voorzien van lichtaansluitpunten en stroompunten. De berging is voorzien van verlichting en stroompunten


Zonnepanelen Hooglanderveen. Medio april 2018.

 

Bij autobedrijf Smink mochten wij het dak vol leggen met 50 zonnepanelen. Doordat het een plat dak was hebben wij gebruik gemaakt van een systeem waar de zonnepanelen in een hoek van 13 graden liggen. Hierdoor liggen de panelen het efficiëntst en wordt het maximaal haalbare rendement gehaald


Vervanging koster paneel Slikkerveer. Medio september 2018.

 

Bij de gereformeerde gemeente in Slikkerveer hebben wij het koster paneel vervangen. het oude paneel werkte niet meer naar behoren en moest vernieuwd worden. hierbij hebben wij gebruik gemaakt van Fibaro. Ook zijn er gelijk CO en CO2 detectoren geplaatst en zijn de deuren voorzien van deur signalering. 

Voor de organist is een camera opgehangen zodat hij via een tablet kan zien hoe lang er gespeeld moet worden.