Fibaro


 

Als eerste bracht Fibaro een High-End Huis automatisering systeem op de markt.

Fibaro heeft inmiddels bewezen een trendsetter te zijn op de huidige domotica markt. Eenvoudig te bedienen met smartphone of tablet.

Momenteel kan de Fibaro HC2 worden gezien als een van de meest complete z-wave gateway op de markt. Ontwikkeld in Europa en afgestemd op de Europese klanten, biedt dit systeem een onnavolgbaar gemakkelijke gebruiksinterface. De HC2 is compatible met vrijwel alle z-wave producten in de markt. Naast de HC2 heeft Fibaro ook een goedkopere gateway op de markt gebracht: de HC Lite. De HC2 kan eenvoudig worden bediend met de meeste smartphones ongeacht het besturingssysteem. 

 

U bent niet afhankelijk van een energiebedrijf en heeft zo alle vrijheid. Uw systeem maakt regelmatig een back-up op de ingebouwde harde schijf zodat u uw instelling niet kunt verliezen. U beschikt zelf over al uw gegevens en statistieken zonder dat u deze met andere moet delen

 

Begin vandaag nog met het bedienen van uw verlichting via uw tablet of telefoon. Bedien uw lampen, gordijnen, zonwering en monitor uw verbruik per apparaat. Het systeem kan u waarschuwen bij brand, inbraak of wanneer er bijvoorbeeld een waterleiding is gesprongen.

 

Pluimers en Verhoeks is gecertificeerd Gold Partner van Fibaro.

 

Wilt u meer informatie over Fibaro? Neem gerust contact met ons op.