Domotica


Domotica is het integreren van techniek om uw huis of gebouw te automatiseren. Hierbij moet u denken aan verlichting, rolluiken, gordijnen, e.d. Hierbij draait het vooral om een betere kwaliteit van leven en wonen. Door gebruik van domotica is het mogelijk uw huis te bedienen met de meeste smartphones of tablet's met een werkende internet verbinding. 

 

Domotica kan toegepast worden in nieuwbouw en in bestaande bouw. Doordat wij gebruik maken van een draadloze technologie is het in de meeste situaties mogelijk om zonder hak en breekwerk uw woning of gebouw te voorzien van een passend domotica systeem.

 

Het systeem wat wij hiervoor gebruiken luistert naar de naam Fibaro. Dit is een betrouwbaar High-End Huis automatiseringssysteem en een trendzetter op de huidige domotica markt. Klik snel verder voor meer informatie over dit systeem.

 

Sonos is het ultieme draadloze audiosysteem wat modulear op te bouwen is. Hierdoor kunt u later makkelijk uitbreiden als uw wensen veranderen. Dit systeem kunnen we ook koppelen met Fibaro wat een fijne toevoeging is aan domotica. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld de muziek laten stoppen als u de woning verlaat.

 

Pluimers en Verhoeks denkt graag met u mee om uw bestaande of nieuwe woning een functionele upgrade te geven.

Heeft u bouw of verbouw plannen? Ook dan denken wij graag met u mee.